πρωτομαγιά


Photo by amberfoxwing



Πρώτη του Μάη κι αντί για χέρια γεμάτα λουλούδια έχεις μια άδεια θλίψη στο βλέμμα. Το ‘ξερες από χθες, το ένιωθες να ‘ρχεται αργά, βασανιστικά, σαν αντίστροφη μέτρηση. Κι εσύ το κατάλαβες με το που άνοιξε τα μάτια της το πρωί, μα προτίμησες να πεις κάτι χαζό για να χαμογελάσει.

Δυστυχώς, αυτό το blog από δω και μπρος θα αυτολογοκρίνεται. Δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες. Ούτε οι φίλοι δεν αντέχουν πια να σε διαβάζουν. Η αλήθεια σου τους βαραίνει. Θα πρέπει λοιπόν να προσέχεις τι λες, πώς το λες και για ποιον το λες. Θα πρέπει να σκέφτεσαι μήπως κάποιον πληγώσεις ή μήπως κάποιον εκθέσεις. Θα πρέπει να δικαιολογείσαι για ό,τι όμορφο κι αυθόρμητο έχεις μέσα σου, για τα αισθήματά σου και για το ίδιο σου το είναι ακόμα. Σε λίγο θα πρέπει να ζητάς και συγνώμη που νιώθεις τόσα πολλά.

Ας είναι... Καλό του ταξίδι...







11 σχόλια:

An-Lu είπε...

Μα γιατί;

γιωργος είπε...

Αν είναι να αυτολογοκρίνεται ποια θα είναι η αλήθεια του και η ομορφιά του; Εκτός αν όταν γράφεις απευθύνεσαι σε έναν και μόνο αναγνώστη. Τότε να του στέλνεις προσωπικές επιστολές για να τον καλοπιάνεις και να συνεχίζεις για εμάς τους υπόλοιπους όπως εσύ γνωρίζεις και θέλεις...Ειδάλως θα είναι κάλπικο.
ΥΓ:Αν έπιασα το νόημα, αν όχι διέγραψε το σχόλιο:)

Y. K. είπε...

κοριτσακι εσυ το εσβησες το προηγουμενο ποστ ε;
τι εγινε πια;;

να μη ζητας συγγνωμη.να μην απολογεισαι γι αυτο που εισαι ακους;
χανουν αυτοι που σε σε ακουν..χανουν σου λεω.

fish eye είπε...

ποιος σε πειραξε..εε??καλο μηνα σου ευχομαι..φιλια..

nahames nakanamoko είπε...

όοοοοχι,

θα λες αυτά που θες

αλλιώς κλείστο

H.Constantinos είπε...

Μου φαίνεται ότι ο συνάδελφος παραπάνω, ο γεώργιος-axenbax, το έπιασε ακριβώς...

lo-li είπε...

Έλα ρε τώρα...
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ; Γιατί ξέρεις ως αφεντικό περιοδικού έχουμε και μπόντιγκαρτνς!:-Ρ

ΒLOG=ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ,ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Τι νόημα έχει να πέφτει λογοκρισία; Ούτε συγνώμες,όύτε να καταπιέζεσαι, ούτε ΤΙΠΟΤΑ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.

Και σ' όποιον αρέσει.

Άντε πολύ φώναξα σήμερα,βράχνιασα..Καααλό μήνααααα!

BeBe είπε...

Γι΄αυτό γράφουμε nosy μου. Για να εκφράζουμε αυτά που νιώθουμε και ό,τι σκεφτόμαστε.
Και σε όποιον αρέσει ;)

Ανώνυμος είπε...

Ε λοιπόν όχι δεν το δέχομαι. Ε όχι καιν απροσέχεις τι λες, έλεος. Θα σε κουράσει η διαδικασία του να προσέχεις τι λες. Θα σε κουράσει και δεν θα μπορείς να ξεσπάς όποτε γουστάρεις. Ελπίζω να μην κάνεις αυτήτ ην επιλογή..Καλό μηνα

meez είπε...

πολύ ανάλυση ...
γράφε ό,τι θέλεις κοritsaki !


ωραίο κομμάτι , μπαϊδεγουέη .

Ανώνυμος είπε...

Καλή δύναμη!
Μιχάλης (toeboy...)