What you get is what you see


Αγαπητοί μου magica, numb, prince , porcupine, ονειρομαγειρέματα και Στέφανε, ούτε συνεννοημένοι να ‘σασταν! Θα πρέπει α) ή να είμαι πολύ δημοφιλής ή β) να έχετε βαλθεί να με ξεμπροστιάσετε. Δεν σκοπεύω να σας απογοητεύσω πάντως...


Take Five


1. Στην εφηβεία μου είχα "ψωμάκια" και μερικά περιττά κιλά, ακμή, τεράστια γυαλιά, πολύ λιπαρά μαλλιά, σιχαινόμουν τη γυμναστική και ντυνόμουν απαίσια. Δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση και ως φυσικό επακόλουθο δεν ήμουν καθόλου δημοφιλής στο σχολείο. Ως φοιτήτρια μεταμορφώθηκα από ασχημόπαπο σε κύκνο κι ασχολήθηκα με το χορό. Έχασα 6 κιλά στις πανελλαδικές τρώγοντας γλυκά όλη μέρα.

2. Έμαθα ν’ αγαπώ τον εαυτό μου όταν κάποιος με αγάπησε πρώτη φορά. Ήταν ο άντρας που αργότερα παντρεύτηκα, για να τον χωρίσω 2 χρόνια μετά. Τον ευχαριστώ για όσα μου έδωσε αν και βαθειά μέσα μου πιστεύω πως μαζί του έχασα 8 χρόνια απ’ τη ζωή μου και πράγματα που δεν μπορώ να φέρω πίσω πια.

3. Το πιο ακραίο πράγμα που έχω κάνει για έναν έρωτα ήταν το να κοιμηθώ μαζί του σε σκηνή στο βουνό το χειμώνα με 10 πόντους χιόνι απ’ έξω και -3 βαθμούς θερμοκρασία και να πετάξω με αλεξίπτωτο πλαγιάς. Μαζί του απέκτησα τις γάτες μου και συνήθισα να τις παίρνω μαζί στο κρεβάτι τα βράδια.

4. Απεχθάνομαι την πολιτική, δε διαβάζω εφημερίδες, δε βλέπω τηλεόραση και δε με πειράζει αν ο κόσμος νομίζει πως είμαι από άλλο πλανήτη. Είμαι ανιστόρητη και αγεωγράφητη αλλά δεν ντρέπομαι καθόλου γι αυτό. Τουλάχιστον δε βλέπω πρωινάδικα και δεν ακούω λαϊκούς σουξεδιάρικους αοιδούς. Εννοείται πως δεν πάω στα μπουζούκια, ούτε σε "in" μαγαζιά, τα οποία αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Πίνω αρκετά και λατρεύω τα γλυκά, μου είναι αδύνατον να κάνω δίαιτα και θα γίνω δυστυχισμένη αν κάποτε χρειαστεί να κόψω κάτι από τα δυο.

5. Πλέον τα έχω βρει με τον εαυτό μου και δε φοβάμαι να μείνω μόνη. Ξέρω πως κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο να συμβεί γι αυτό κι έχω ορκιστεί να μη συμβιβαστώ όσον αφορά στον άνθρωπο που θα ‘χω δίπλα μου. Αισθάνομαι τυχερή που έχω αγαπήσει κι έχω αγαπηθεί και που έχω ζήσει όσα άλλες ονειρεύονται. Χαμογελάω 9 στις 10, είμαι από τη φύση μου αισιόδοξη, ξεροκέφαλη, αυταρχική και τσαμπουκάς, αλλά μπορώ να κλάψω αν διαβάσω κάτι όμορφο ή αν δω πατημένο γατάκι στο δρόμο.


Πετάω το μπαλάκι σε: nahames nakanamoko, H.Constantinos, Composition Doll, Θεριό Ανήμερο και Under Control.


21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

α, η σκηνή στη σκηνή, μήπως είναι κλεμμένη απ' το μπρόκμπακ μάουντεν;

nosyparker είπε...

keimgreek, όχι, έχω προηγηθεί κατά πολύ χρονικά. Μάλλον αυτοί την έκλεψαν από μένα :-D

Blondie είπε...

Πώς άντεξες μέσα στην σκηνή καλέ;;; Δεν ξεπάγιασες;;; Έρωτας!!!!!

nosyparker είπε...

blondie, όπως αντέχουν οι άστεγοι στα πάρκα, εγώ τουλάχιστον είχα και κάποιον να μ' αγκαλιάζει.

Ανώνυμος είπε...

Έχασα 6 κιλά στις πανελλαδικές τρώγοντας γλυκά όλη μέρα.

Αυτό πως το κατάφερες? Έτρωγες συγκεκριμένα γλυκά ή ότι σου κατέβαινε;? (Με ενδιαφέρει γιατί θέλω να πετάξω 3 κιλάκια που μου περισσεύουν) :)))

homelessMontresor είπε...

Σου συστήνω τη δίαιτα του Αννανά. Τρως τα πάντα εκτός από αννανά!
Καλή είναι και η δίαιτα του αστροναύτη... τρως τα πάντα, εκτός από αστροναύτες!
Όχι οτι τις χρειάζεσαι αυτη τη στιγμή... αλλά κουβέντα να γίνεται!

stefanos είπε...

χαχαχα ομαδικό σπρώξιμο προς αποκάλυψη!
Άψογα!

homelessMontresor είπε...

Υποψιάζομαι οτι ο ανανάς γράφεται με ενα ν και δεν κρύβει μέσα του μια Αννα, αλλά αυτά παθαίνεις όταν έχεις αλλού το μυαλό σου!!!!

Erwtas Stomaxhs είπε...

αν δεν ήμουν παντρεμένος ίσως προσπαθούσα να σε μάθω ιστορία, τώρα ίσως το σκεφτώ μόνο για την γεωγραφία αρκεί να με ταΐζεις γλυκάκια

nosyparker είπε...

στομάχη, προτιμώ να με ταΐζεις εσύ και όλο και κάτι θα βρούμε που δεν το ξέρεις για να σου το μάθω ;-)

Agobooks είπε...

Αψογα!
Η σκηνή του έρωτα ε;

H.Constantinos είπε...

Είχες εσύ ψωμάκια;;!;;

H.Constantinos είπε...

Κατ'αρχήν το Μπραχάμι δεν φημίζεται γιά τις επιδόσεις του στην σκυταλοδρομία, οπότε εδώ δεν μπορέσαμε να βρούμε κανέναν, ούτε εγώ, ούτε Εκείνος, ούτε Εκείνη. Ούτε κάν Αυτή.
Είπαμε το απόγευμα να πάρουμε το κυπαρισσί GLS να πάμε στα Σούρμενα και στην Τερψιθέα να βρούμε κανέναν, αλλά το ρεζερβουάρ είναι άδειο και δεν έχουμε λεφτά γιά βενζίνη.
Βάλαμε αγγελία στην Brahami Herald Tribune, στην Sourmena Times, και στην Terpsithea Observer, αλλά δεν πήρε κανείς τηλέφωνο.
Οπότε, είπα να στείλω ένα sms με 5 πράγματα...

1/ Γεννήθηκα την εποχή που όλος ο πλανήτης λάτρευε το Citroen 2CV. (Το Citroen 2CV ήταν στην παραγωγή από το 1934 μέχρι το 1990...)

2/ Εχω αλλάξει συνολικά 5 Citroen 2CV.

3/ Προτιμώ την βενζίνη από το diesel.

4/ Προτιμώ τα γαλλικά αυτοκίνητα, και απεχθάνομαι τα κορεάτικα. (Το κυπαρισσί GLS στο Fatal Car είναι Hyundai...)

5/ Το αγαπημένο μου έξτρα είναι τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, επειδή καθαρίζουν το κόκπιτ από τους καπνούς αποτελεσματικά, χωρίς μπάζουν ψόφο όπως τα μπροστινά.

Kapetanios είπε...

"Χαμογελάω 9 στις 10, είμαι από τη φύση μου αισιόδοξη, ξεροκέφαλη, αυταρχική και τσαμπουκάς, αλλά μπορώ να κλάψω αν διαβάσω κάτι όμορφο ή αν δω πατημένο γατάκι στο δρόμο."

Τα είπες ΟΛΑ σε 2 σειρές :))
Το βίντεο παίζει ;)
Καλησπέρα

nosyparker είπε...

N.ago, η σκηνή σας έκανε μεγάλη εντύπωση όλους σας βλέπω :-/

Κων/νε, μωρέ... καρβέλια ολόκληρα και λίγα λέω.

καπετάνιε, το είδα! :-D

Kapetanios είπε...

Συγνώμη , και εγώ τώρα το είδα ;))
Καληνύχτα

Βαγγέλης Μπέκας είπε...

AXA!
Τώρα εξγούνται όλα...

Alkyoni είπε...

μόνη δεν θα μείνεις ποτέ!
και το ξέρεις

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το πέμπτο ήταν καταπληκτικό.

Τα φιλιά μου γατάκι.

kiki είπε...

Εγώ το είπα: βρε τι πάθαμε με το παιχνιδάκι!!! Τουλάχιστον μαθαίνουμε...

Lupa είπε...

Αποκαλυπτική ήσουν nosy. Αυτό δείχνει ότι όντως τα χεις βρει με τον εαυτό σου! Εύγε!