Είμαι καλά, γιατρέ μου;














Μια και σας βρήκα μπόσικους με τις ψηφοφορίες, βοηθήστε ακόμα λίγο κι εγώ θα σας κεράσω φοντάν.



Νιώθω ένα βάρος. Απ’ τη μύτη αν με πιάσεις, θα σκάσω. Και φταίει ο Α γι αυτό. Δηλαδή δε μου ‘χει κάνει τίποτα ο άνθρωπος, κάθε άλλο. Μια χαρά κύριος είναι, εμφανίσιμος, ευγενικός, ανοιχτοχέρης, νοικοκύρης, με όλα τα μαλλιά στο κεφάλι του, στα σωστά κιλά, στην κατάλληλη ηλικία, με καλή δουλειά και κυρίως όταν ανοίγει το στόμα του δεν πετάει βατράχια. Και ακόμα πιο σημαντικό, ενδιαφέρεται για μένα. Σφόδρα! Και μου το δείχνει κιόλας, δεν είναι κανένας κρυόκωλος ο άνθρωπος.

Εγώ τώρα κανονικά θα ‘πρεπε να χαίρομαι. Για την ακρίβεια, να πηδάω απ’ τη χαρά μου. Διότι τελευταία όλο γκρινιάζω πως δε γνωρίζω κανέναν την προκοπής, κι ότι πέφτω συνέχεια πάνω σε κάτι ρεμάλια, ότι ερωτεύομαι τα λάθος άτομα, ότι έχω τον μαλακομαγνήτη κλπ κλπ κλπ - τα έχετε ακούσει πολλάκις φαντάζομαι, μην τα επαναλαμβάνω αδίκως λοιπόν και σας κουράζω.

«Ποιο το πρόβλημα τότε;» θα μου πείτε. Στο ψητό λοιπόν: Ο Α με διεκδικεί (σαφώς). Εγώ όμως κάνω την πάπια (σαφέστατα). Παθαίνω πατατράκ και παραλύω σας λέω. Κάθε που με πλησιάζει, εγώ παγώνω. Λίγο πάει ν΄απλώσει το χεράκι του να μ’ αγκαλιάσει, αλλάζω θέση εγώ. Σαν πάει να έρθει να καθίσει πιο κοντά μου, τότε θα θυμηθώ πως δίψασα και θα σηκωθώ να πιω νερό. Τον ακάθιστο παθαίνω ένα πράμα. Βρε όσο με ποτίζει μπας και χαλαρώσω, τόσο πιο στρίντζω γίνομαι εγώ. Έχει απηυδήσει ο άνθρωπος σας λέω - και με το δίκιο του. Καλέ, εγώ παγοκολώνα ποτέ δεν ήμουν, κάθε άλλο μάλιστα, ρωτήστε όποιον θέλετε, θα σας πει τα καλύτερα! Έχω σεξογραφικά με άριστες συστάσεις. Τι μ’ έχει πιάσει τώρα απορώ!

Βοηθάτε ρε παιδιά, να πάρω μια απόφαση, πριν πετάξει το πουλάκι και μετά είναι αργά:
α) το κόβω μαχαίρι, αφού δε μου βγαίνει
β) το πάω λάου λάου για λίγο ακόμα μπας και ζεσταθεί το πράμα
γ) του κάθομαι ασυζητητί (στην τελική μπορεί και να μ΄αρέσει)
δ) του εξηγώ ότι έχω μεγάλη αμηχανία και το συζητάμε μπας και βρούμε μια λύση
ε) άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε)


Άιντε και πρέπει ν’ αποφασίσω σύντομα.




19 σχόλια:

Ο Καλος Λυκος είπε...

"damn the torpedoes, full spead ahead..."

my recommendation

Alitovios είπε...

Το α.

Heliotypon είπε...

Υπάρχει περίπτωση να μην ταιριάζουν οι φερομόνες σου με τις δικές του. Δηλαδή να μην κάνει "κλικ" η σχέση. Αλλά μπορεί και να έχεις υπερλογικεύσει τηνκατάστηαση κι αυτό να σε παγώνει. 'Η, τέλος μπορεί να είναι "too good to be true" και αυτό να βάζει το φρένο. Το καλλίτερο είναι να κάνεις ένα "δοκιμαστικό", χυδαϊστί "να του κάτσεις" (γιατί μου θυμίζει γάτες αυτή η έκφραση!!!) κι εκεί θα μπορέσεις να κάνεις ανατομία της υπόθεσης. Εκεί θα βγούν όλα και μπορεί και να εκπλαγείς από τις δυνατότητες. Μιά ερώτηση μόνο: Αυτά περί νοικοκύρη, καλής δουλειάς κατάλληλης ηλικίας, κλπ. γιατί τα βάζεις στο λογαριασμό; Μήπως αυτά και η προφανής προοπτική ενός γάμου σε ξενερώνουν; Λέω, δηλαδή...

K-Top είπε...

Νομίζω ότι απλά έχεις εθιστεί-συνηθίσει στους μαλάκες και σου φαίνεται σαν ..εξωγήινος! Σε βγάζει από τα νερά σου. Μάθε να κολυμπάς και σε άλλα νερα. Στην τελική καλύτερα να μετανοιώνεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες.

Εύα είπε...

συμφωνω με τον/την atron.Οποτε μαλλον δαγκωτο το(μισο λεπτο να δω ποιο)δ,ναι,μια καλη συζητηση,χαλαρωνει και βοηθαει πολυ.Κι εσυ θα παρεις πο ευκολα αποφαση...νομιζω :-)

suigenerisav είπε...

καταρχάς, όχι.
Δεν είστε καλά-το λύσαμε αυτό.

Τώρα, στα desiderata.
Αν κάποιος έχει κάνει ένα λάθος στην ιστορία που περιγράφετε, δεν είστε εσείς-αυτός είναι. Αντί να πάει στην ευχή του Θεού και να σας δώσει το περιθώριο να αποφασίσετε-αυτός δίνει τον καλύτερο εαυτό του.
Ο γόρδιος δε λύνεται-κόβεται..
That simple.

AVRA είπε...

Καλημερα,
σε καμια περιπτωση να μην το κοψεις.Μπορει να αποδειχτει κατι πολυ ομορφο γιατι να χασεις την ευκαιρια .Αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα συζητησε το μαζι του , δλδ το δ).

homelessMontresor είπε...

ΩΧ! Αισθάνομαι λες και αντέγραψα πάνω κάτω το ποστ σου σήμερα! Μα τι γίνεται ρε παιδιά; Έβρεξε καλά παιδιά;

sorry_girl είπε...

Να την κάνεις όσο το δυαντόν πιο γρήγορα κι ανώδυνα. Αφού δεν..δεν!
Με το ζόρι δεν γεννιέται έλξη.
Λέω εγώ τώρα έτσι;
;)

Θεριό Ανήμερο είπε...

Ρε! Τι σε είπα εγώ; Φόλοου γιορ χαρτ, κι άμα αυτή δε σε λέει προχώρα, μεταβολή και πάμε γι' άλλα. Αυτά τα πράματα δεν γίνονται με πίεση, νομίζω;

Βαγγέλης Μπέκας είπε...

b!!!
Εκτός βέβαια εάν ο άλλος είναι φιλαράκι οπότε... στάνταρ γ!!

Ανώνυμος είπε...

Θα πρότεινα β με δ ταυτόχρονα. Ίσως έτσι δέσει καλύτερα η μαρμελάδα. Αν δεν βγει με το β+δ τότε πας ασυζητητή στο α.....

nosyparker είπε...

Thank you, thank you, thank you guys, αλλά βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ο Α, διάβασε το post και χαλάστηκε.
Κοινώς το πουλάκι πέταξε.
Φιλάκια!

nosyparker είπε...

Οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι είναι το blogging.
Το συνδέουν ίσως με γνωριμίες μέσω νετ και είναι αρνητικοί.
Επίσης παίρνουν πάντα τοις μετρητοίς όσα γράφονται.
Δυστυχώς ο συγκεκριμένος θεώρησε ότι εγώ δεν έχω προσωπική άποψη και πως θα κάνω ό,τι μου πει η πλειοψηφία των bloggers.
Το ότι εμένα μέσα μου μ' έτρωγε και ήθελα λίγο χρόνο ακόμα το 'φαγε η μαρμάγκα... :-(
Δεν πειράζει, δεν είχα σκοπό να σταματήσω το blogging για κανενός τη χάρη, ούτως ή άλλως.
Καλό απόγευμα

Artdrone είπε...

Εσύ φταις που δίνεις σε όλους το blog σου. Κάποιοι καλό είναι να μη σε ξέρουν τόσο καλά. Γνώμη μου πάντα. :)

Heliotypon είπε...

Αν είναι τόσο στενόμυαλος άσ'τον να πάει στο καλό! Δεν σου κάνει. Πρώτα-πρώτα τα τόσα θετικά που είπες γι αυτόν θα έπρεπε να τον είχαν κάνει λυώμα και να σε γεμίσει φιλιά, όχι να σε φτύσει. Ντροπή του! Δεν είναι για σένα!

Alkyoni είπε...

ασυζητητί το α καλό μου περίεργο γατάκι...κι ας σε πάρω ίσως στο λαιμό μου...(που δε νομίζω)
γιατι το α;;;
πολύ απλά γιατί όσα αναφέρεις σαν προτερήματα έχουν σχέση με εξωτερικά "χαρίσματα" και οκ δεν πετάνε και όλοι οι άνθρωποι βατράχια...
αν ήταν αυτό που σου ταίριαζε ΚΑΙ εσωτερικά όχι μόνο δεν θα μας ρωτούσε;,αλλά και να μας ρωτούσες θα ανέφερες και πού ταιριάζετε και πόσο...!!!
κάτσε να δω τί γράψαν οι άλλοι...
είπα να μη διαβάσω τ άλλα σχόλια να το γράψω χωρίς να επηρρεαστώ

Alkyoni είπε...

ωχ .. τώρα είδα πώς έφυγε και γιατί...
αυτο το heliotypon εκεί μάλλον σωστά τα λέει...εκτός κι αν κατά βάθος ο Α νόμισε διαβάζοντάς το,πως απαριθμείς τα "προσόντα" και τον δίνεις στην κρίση μας για το αν είναι κατάλληλος για γαμπρός...τη στιγμή που εγώ είμαι σίγουρη πως εσύ του το δειξες...για να "βοηθήσει" λιγάκι κι αυτός να πάρεις μια απόφαση...
πώς παρερμηνεύουν έτσι οι άνθρωποι......

Ανώνυμος είπε...

δ σιγουρα
ειλικρινια