Αγρύπνια


Photo by nocturnalCharmΝυστάζω πολύ. Είμαι κουρασμένη κι αυτή η φριχτή υγρασία έχει τσακίσει τα κόκαλά μου. Θέλω να κοιμηθώ όμως δεν μπορώ ακόμα. Τουλάχιστον όχι πριν γράψω. Του το χρωστάω. Είναι ο μόνος τρόπος για να του πω ευχαριστώ που ταξίδεψε για να βρεθεί κοντά μου.

Προσπάθησα να υψώσω τείχος και να κρατήσω αντιστάσεις, όλες οι άμυνες βγήκαν στην επιφάνεια, άμυνες που δεν ήξερα πως είχα. Έγινα σχεδόν κακιά, προσποιήθηκα... όμως στο τέλος δεν άντεξα. Λύγισα.

Λίγες ώρες μόνο και μοιρασμένος ύπνος. Δηλαδή, τι ύπνος; Αγρύπνια! Να αφουγκράζομαι την ανάσα του και να αισθάνομαι τη θαλπωρή του κορμιού του, να μην κρυώνω. Να θυμάμαι κι όλα να ξυπνάνε μέσα μου. Και να με πονάνε.

Έκλαψα κι ευχήθηκα να μην είχε έρθει... μα το πρωί που ξύπνησα και δεν ήταν πια εκεί, το πήρα πίσω. Θέλω να πέσω να κοιμηθώ και να μην ξυπνήσω.
6 σχόλια:

Lost είπε...

Σε ζηλεύω, περίεργο γατί. Είσαι ζωντανή. Προσπάθησε να μην κοιμηθείς, παρακαλώ.

Καπετάνισσα είπε...

Ω, κορίτσι...
Ω, γλυκό μου!

Έχεις τουλάχιστον μια αγκαλιά,ε;
Για όσο...

Ramanadha Reddy είπε...

Hi is this the Russian script you are writing in?

nosyparker είπε...

@ lost
Κοιμήθηκα και ξύπνησα. Είχα βάλει ξυπνητήρι :-D

@ καπετάνισσα
Πάλι καλά να λες! :-)

@ ramanadha reddy
Τώρα εγώ πειράζει που δεν κατάλαβα τίποτα;
:-/

H.Constantinos είπε...

Καλά ξυπνητούρια! Η υγρασία κάνει τον ύπνο βαρύ...

Τί δεν κατάλαβες; Βλέπει παπάκια η κυρία από τις μυστηριώδεις Ινδίες, και υποθέτει ότι πρόκειται γιά μυστηριώδεις σιβηριανές πάπιες -συγγνώμη, γιά ρώσικο script. Αλλά, γιατί ρώσικο; Μυστήριο... Ινδικό μυστήριο... Υποπτο...

Μαύρος Γάτος είπε...

Πολύ όμορφο κομμάτι. Τρελλαίνομαι για τους Muse (από τότε που άκουσα το Newborn)

Σ:))))