Κάνε μια ευχή

Photo by Aiae

Λοιπόν ας υποθέσουμε ότι συναντάμε ένα τζίνι και μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε 1 μόνο ευχή αντί για 3. Εδώ σας θέλω!

Εγώ πάντως το έχω σκεφτεί. Θέλω μια μηχανή διακτινισμού και τίποτα άλλο. Θα σας εξηγήσω γιατί. Καθόμουν σήμερα ωραία και καλά μ’ ένα φιλαράκι και τρώγαμε (τα φαγητά της μαμάς του, διότι εγώ ως γνωστόν δε μαγειρεύω). Και λέγαμε τι θα θέλαμε από τη ζωή μας για να είμαστε ευτυχισμένοι. Εγώ λοιπόν θέλω μια μηχανή διακτινισμού.

Είναι πολύ απλό. Πρέπει να είμαι στη δουλειά στις 9, αλλά χρειάζομαι μισή ώρα να ετοιμαστώ και τουλάχιστον μιάμιση ώρα για να φτάσω. Βάλε κι ένα τέταρτο της ώρας να πιω έναν καφέ να συνέλθω, ξεπερνάμε τις 2 ώρες, άρα πρέπει να ξεκινήσω στις 7 παρά. Εκτός κι αν διακτινιστώ! Με τη μηχανή διακτινισμού επίσης, το μεσημέρι τελειώνοντας, μπορώ σε 1 λεπτό να είμαι σε παραλιακό ταβερνάκι για να πιω τα ουζάκια μου με τις φίλες μου (έχουν κι αυτές μηχανή διακτινισμού εννοείται) και νωρίς το απόγευμα να είμαι σπίτι για την απαραίτητη siesta και το καθημερινό beauty sleep μου. Αργότερα για μια βόλτα στη Ρώμη ή για καφέ στο Παρίσι και το βράδυ στα clubs του Λονδίνου και πάει λέγοντας.

Τα Σαββατοκύριακα και φυσικά τα καλοκαίρια μπορώ να απολαμβάνω εξωτικές πλαζ και τροπικούς προορισμούς και να γυρίζω να κοιμάμαι σπίτι μου, οπότε γλιτώνω έξοδα αεροπλάνων και ξενοδοχείων. Μην ξεχάσω ν΄αναφέρω την οικονομία χρόνου φυσικά. Μπορώ επίσης να έχω γκόμενο σε όποια πόλη ή χώρα θέλω, εφόσον μπορώ να τον βλέπω λέγοντας απλά «Σουσάμι άνοιξε». Φυσικά δεν χρειάζομαι αυτοκίνητο, οπότε δεν έχω έξοδα βενζίνης, σέρβις, ασφάλειας κλπ. Μου έχουν λυθεί τα χέρια λέμε. Δεν ξέρω βέβαια το κόστος μιας μηχανής διακτινισμού, αλλά είμαι διατεθειμμένη να πλερώσω όσο όσο! Μια φορά στα χίλια χρόνια τ΄αγοράζεις αυτά.

Βέβαια όλες αυτές οι σκέψεις έγιναν με συνοδεία άφθονου κρασιού και δεν ξέρω όταν ξενερώσω τι θα σκέφτομαι γι αυτά που έγραψα μόλις τώρα, πάντως δε μου φαίνεται κακή ιδέα γενικά. Για να μη με κάνετε κι αισθάνομαι ασχημα, κάντε κι εσείς μια ευχή και γράφτε την στα σχόλια παρακαλώ, έτσι για να συγκρίνουμε μετά. Και να 'χετε πιει κι ένα μπουκάλι πρώτα για να ΄μαστε επί ίσοις όροις, ‘ντάξει;

By the way, μεθυσμένη ψήφισα!
Μπορώ να διακτινιστώ στο κρεβάτι μου τώρα;


8 σχόλια:

Artdrone είπε...

Και επί γης ειρήνη..

Unknown είπε...

μια χαρά ευχή μου ακούγεται κι εμένα που πίνω καφέ. Όταν παραγγείλεις πάρε μια και για εμένα :P

Ανώνυμος είπε...

Τι πινεις και δε μας δινεις;
Βασικα συμφωνω μαζι σου, αχρειαστη να ΄ναι αλλα μια μηχανη διακτινισμου χρειαζεται.
Αν βρεις κανα καλο μοντελο στειλε μου τιμη και να παραγγειλω κι εγω.

satya είπε...

Εγώ πάλι ως άπληστη πλεονέκτρα θα έκανα ευχή να έχω απεριόριστες ευχές!!

Epsilon είπε...

Μια ευχή ε? μόνο μία?
αυτό το τζίνι δεν είναι καθόλου εντάξει και χαλάει την πιάτσα.
χμμ νομίζω ότι θα ήθελα ένα σπίτι μπροστά στην θάλασσα που αγαπώ.
Τώρα αν πω ότι θα ήθελα αυτό το σπίτι να ξεχειλίζει από αγάπη, παιδιά, γάτες, σκύλους, είναι περισσότερο από μια ευχή?

An-Lu είπε...

Όντως, άμα βρεις εκείνη τη μηχανούλα, πες μας το μοντέλο να πάρουμε κι εμείς!!!!!!!

γιώργος είπε...

ψηφίζω μηχανή...
όλα τα λεφτά...

καλημέρα...

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ τις ιδέες είχες καλή μου! Όσο και να στίβω το κεφάλι μου δεν βρίσκω καλύτερη. Ουάου! Μακάρι να μπορούσα να σου έκανα μια δώρο.

Καλημέρα :)