Πρωινό Κυριακής

Photo by fee-mawie


Σήμερα με ξύπνησε ένα sms στις 07:18 (με την παλιά ώρα).

«Nosy, τι κάνεις; Όλα καλά;» έλεγε.

Ξανακοιτάζω το ρολόι για να σιγουρευτώ ότι τα μάτια μου δε βλέπανε πουλάκια από τις χθεσινές βότκες. Ήταν όντως 07:18!!! Το κινητό μου δεν έβγαλε αναγνώριση αποστολέα, μόνο τον αριθμό κι αυτό μπορεί να σημαίνει 2 πράγματα. Ότι ήταν: α) κάποιος παλιός γκόμενος που τον διέγραψα ή β) κάποιος/α που πολύ απλά ποτέ δεν πρόσθεσα στη λίστα μου. Αποκλείουμε το ενδεχόμενο λάθους, εφόσον γνώριζε το όνομά μου, σωστά; Αλλά όποιος κι αν ήταν τέλος πάντων, είναι δυνατόν να με θυμήθηκε στις 07:18 το πρωί; Δηλαδή γύρισε από ξενύχτι και αναρωτήθηκε πώς είμαι στη υγεία μου; Αγαμίες είχε; Δεν περίμενε να ξυπνήσω τουλάχιστον, να μου φέρει κρουασανάκια σοκολάτας και να πιούμε παρέα τον καφέ; Ε πώς αγόρι μου; Τι το περάσαμε εδώ, american bar; Γυρνώ πλευρό και συνεχίζω τον ύπνο μου.

Ξαναξυπνώ κατά τις 11:30 με την παλιά ώρα πάντα, άρα 10:30 με την καινούρια. Φτιάχνω φραπέ, ταΐζω τις γάτες και κάθομαι να δω αλληλογραφία και να διαβάσω blogs. Έξω έχει τέλεια μέρα. Σκέφτομαι πώς θα την αξιοποιήσω και αρχίζω τα τηλέφωνα σε φίλους και γνωστούς. Ε λοιπόν αυτό πρώτη φορά μου συνέβη. Πρέπει να έκανα καμιά 15αριά τηλεφωνήματα να κανονίσουμε για ούζα και στο τέλος έμεινα μαλάκας με το τηλέφωνο στο χέρι κι ένα ηλίθιο βλέμμα απορίας στο πρόσωπο. Μα όλοι σήμερα βρήκανε;

Προσοχή: Όποιος ήδη βαριέται, να μη διαβάσει παρακάτω, θα βαρεθεί περισσότερο.

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Μια φίλη είχε να πάει στο εξοχικό του γκόμενου να ταΐσουνε το σκύλο και να ξεχορταριάσουνε. Ένας ήταν στη Σύρο εκδρομή και θα γυρίσει αύριο. Ένας τον έπιασε το αυχενικό του κι ήθελε αγάπη, στοργή και προδέρμ. Μια άλλη ήταν στο εξοχικό τους στο Θεολόγο και κάνανε κηπευτικές εργασίες. Κάποιος θα πάει στο νοσοκομείο τη μαμά του, αυτός εντάξει δικαιολογείται, είχε σοβαρό λόγο. Κάποιοι είχαν ήδη κανονίσει με άσχετη παρέα, άκυροι αυτοί. Άλλοι θα πηγαίνανε να φάνε στα πεθερικά (γνωστό χόμπυ αυτό όταν βαριέσαι να μαγειρέψεις, αλλά γι αυτό υπάρχουν κι οι ταβέρνες) Μια «φίλη» μου τα μασούσε, μάλλον είχε ραντεβού με γκόμενο, αλλά δεν ήθελε να το πει (μη φοβάσαι, δεν στον τρώμε!) Ο αδερφός μου ξενύχτησαν πολύ χθες και σήμερα θα τη βγάλουνε μέσα με ταινίες (αλλά δε με καλέσανε να φάμε ούτε να τις δούμε παρέα, θα το θυμάμαι αυτό!)

Όλοι τέλος πάντων είχανε ανειλημμένες υποχρεώσεις κι έτσι είμαι μόνη κι έρμη πρωινό Κυριακής με άδειο ψυγείο κι άδειο στομάχι. Κι έξω έχει έναν ήλιο ΝΑΑΑΑΑΑ! Ο φραπές μόλις τελείωσε και μ’ έχει κόψει λόρδα. Έχω βαρεθεί να φτιάχνω σαλάτες και τοστ. Θα παραγγείλω πίτσα μου φαίνεται. Θα πάω και στο βίδεο κλουμπ να πάρω καμιά ταινία, αν και ξέρω ότι τις καλές τις καβαντζάρουν από την Παρασκευή. Δε βαριέσαι, καμιά παλιά θα πάρω πάλι. Θα την αράξω μετά κάνα 3ωρο στο pc και θα διαβάσω τα νέα posts. Από κει καταλαβαίνεις ότι είναι κι άλλοι μόνοι τα πρωινά της Κυριακής ή έστω δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν και γράφουν. Και γιατί όχι άλλωστε; Αφού εμείς οι υπόλοιποι που επίσης δεν έχουμε τι να κάνουμε καθόμαστε και τους διαβάζουμε.

Κι έτσι περνάν τα πρωινά της Κυριακής... καμιά φορά και τ΄απογεύματα. Με διαδικτυακούς φίλους και διαδικτυακούς αναγνώστες. Δε βαριέσαι! Μέρα είναι θα περάσει....

13 σχόλια:

Unknown είπε...

είναι κάτι τέτοιες άδειες μέρες που νιώθεις την αξία του μικρού μπλοκοχωριού
τα φιλιά μου

Υ.Γ. Μου την σπάνε αφάνταστα οι γκόμενοι που θεωρούν κατάλληλες τις πιο ακατάλληλες ώρες όταν έχουν αγαμίες

γιώργος είπε...

τελικά, έμαθες ποιος ήταν;;;

εύχομαι, την επόμενη Κυριακή,
να μην την 'βγάλεις' μέσα...

καλησπέρα...

Ανώνυμος είπε...

Γατονι, μηπως ηταν κανενας φιλος σου απο την Ανταρκτικη που ειναι 7 ωρες πισω και σε θυμηθηκε στις 12 το βραδυ ο ανθρωπος.

"Χθεσινες βοτκες" ;;;
Μα εσυ μου πες οτι δεν εχεις πιει αλκοολ στη ζωη σου :Ρ

Τελεια μερα... Σκυλια, γατια, ολοι μαζι βολτα στην παραλια, στο Μεγαρο... κχχχχχχχχχχχχ

Αυτη που πηγε στο εξοχικο να ξεχορταριασει νομιζω την γνωριζω.
Ειναι μαλλον κοινη μας γνωστη. Κι ελεγα απο που σε ξερω...

Επισης αυτη που 'χε ραντεβου με γκομενο δικαιολογειται πιστευω περισσοτερο απο αυτον που ειχε να παει τη μανα του στο νοσοκομειο γιατι... εξηγω:
θα μπορουσε να την παει και καποιος αλλος στο νοσοκομειο, ενω η φιλη σου δε θα μπορουσε να στειλει καποιαν αλλη στον γκομενο...
Σωστοοοοοοοος;

Κυριακη με αδειο ψυγειο...;
Ετσι δε βρισκεις αντρα...
Ο ερωτας περναει απο το στομαχι...

Δηλαδη στο τελος μου την λες επειδη πηρα 3 καλα DVD απο την Παρασκευη;
Αυτοι οι κακουργοι που περνουν ολα τα καλα DVD απο την Παρασκευη...
Κι εγω ειμαι ενας απο αυτους

Σορρυ
:-(

zouri1 είπε...

μη το ψαχνετε εγω ημουν

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σπαστικό και το θέμα με τα "από το πουθενά" sms αλλά ιδιαίτερα αυτό με το άδειο ψυγείο! Τέτοια spazic μέρα και να μην έχεις να πνίξεις το παράπονο στο φαγητό!

Βαγγέλης Μπέκας είπε...

Σήμερα είναι χειρότερα...
Τα σύννεφα έχουν ακουμπήσει τη γη... συννέφιασε η καρδιά μου...

nosyparker είπε...

magica, ναι ρε συ, κοίτα μέρα όμως που βρήκε να πέσει ο blogger.

Nικόλα, όποιος είπε ότι ο έρωτας περνάει απ' το στομάχι, κόβεται στη γεωγραφία :p

zouri, τέτοια λέγε εσύ, να δεις τι έχεις να πάθεις!

σεξ+πυρ, ε όχι και να πνίγω τον πόνο στο φαΐ, προτιμώ το γράψιμο, καις και θερμίδες :-)

Ανώνυμος είπε...

Εσύ σαν κοριτσάκι, δεν τρως σοκολάτες όταν έχεις τις μαύρες σου? Είσαι φωτεινή εξαίρεση λέμε :)

Alkyoni είπε...

..και δεν έγραψες και τπτ για επίδοξους εραστές που για ν αποδείξουν πόσο σε θέλουν σε σκέφτονται σε νοιάζονται,στέλνουν μήνυμα απ τις 6 το πρωί με καλημέρα σου πάω στη δουλειά... μήνυμα στις 11 είσαι καλά;; είμαι εκεί και κάνω αυτό κλπ κλπ κλπ. μήνυμα στις 3 ... τέλειωσες τη δουλειά; καλή ξεκούραση.....μήνυμα στις 5 πίνεις καφεδάκι,σε σκέφτομαι,πότε θα βρεθούμε για ποτό.μήνυμα στις 7 πάω βόλτα με τον τάδε πότε θα βγούμε μόνο οι δυό μας;
μήνυμα στις 9.30 -λάθος- 4-5 συνεχόμενα για να περιγράψει το φεγγάρι και τί σκέφτεται βλέποντας το φεγγάρι....μήνυμα στις 11 για καληνύχτα τηλεφώνημα ξύπνημα στις 1.30 να ρωτήσει αν πήρα τα μηνύματα γιατί δήθεν δεν πήρε ειδοποίηση πως παρελήφθησαν τα μηνύματα....σιγά μην απαντούσα!!!
ξυπνάω λέω ναι ήρθαν τα μηνύματα καληνύχτα....θυμάμαι να βάλω το κινητό στο αθόρυβο και ξανακοιμάμαι...
Η απόλυτη φρίκη

Serenity είπε...

Και καλά να 'ναι έτσι μόνο η Κυριακή ... Όταν έτσι πάει όλη η βδομάδα τι γίνεται;;; ΟΕΟ;;;

candyblue είπε...

Αυτό αποκαλείται Κυριακίτιδα αρρώστια χειμωνιάτικη της οποίας οξεία μορφή είναι η απογευματοκυριακίτιδα
Και γάμησε τα όλα μετά

Ανώνυμος είπε...

egw pantws sou protina na pioume kati tis kai katelixa na ta pinw monos mou sto "Molyvo"....

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον εσύ πήγες και μέχρι το βίντεο κλαμπ.
Η ξεφτίλα είναι να κάτσεις να δεις και τα 4 άχρηστα dvd (κινηματογραφικά σουβέρ) που αγοράζεις με τις κυριακάτικες που δεν σου πάει η καρδιά να τα πετάξεις και τα έχεις εκεί να κάθονται.
Μέχρι που ένα απόγευμα αποφασίζεις για άγνωστο λόγο να δεις το πρώτο πάνω πάνω στη στίβα.