Kiss off

Photo by littleredelf




Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Κυριακή 1 Οκτωβρίου and a Lovely Day που λέει κι ο Bill Withers. Καλά ξεκίνησε, μόνο που δεν εξελίχθηκε όπως ήταν αναμενόμενο και πολύ τα έχω πάρει. Θα αρχίσω λοιπόν να τα χώνω. (Τρέμε Μαντάλω, θα σου πάρω τα σκήπτρα!)

Για να καταλάβετε, εγώ χθες είχα μια πολύ ωραία πρόταση από γνωστό παραγωγό της τηλεόρασης να πάμε στα λουτρά Αριδαίας για spa. Καταρράκτες με θερμά νερά, μασαζάκια χαλαρωτικά μετά κι ό,τι ήθελε προκύψει. Μόνο που είχα κι άλλες δύο εξίσου δελεαστικές προτάσεις. Να πάω παραλία για ποδηλασία με εκλεκτό μέλος της μπλογκόσφαιρας και μετά να πιω καφέ με άλλα 2 επίσης εκλεκτά μέλη της μπλογκόσφαιρας. Ε και είπα, μια και δεν έχω κάθε μέρα την τιμή να συναντώ εκλεκτά μέλη (της μπλογκόσφαιρας ντε!) «έριξα» το φίλο που θα με πήγαινε στα λουτρά. Και τι κατάλαβα; Οι άλλοι 3 με γράψανε κανονικά. Στα π@π@ρια τους. Ουδέν όνειδος, ουδεμία αισχύνη λέμε που με στήσανε. 12 κι ούτε ένα τηλεφώνημα. Αχ και λίγα λέω. Κι έχω μείνει μαλάκας.

Το μόνο καλό σήμερα είναι που πήγα στη μάνα μου και είχε σολωμό. Ρίξαμε και κάτι κράσους κι ήρθε κι έδεσε. Όσο για σας αγαπητοί μου bloggers που με στήσατε, ένα έχω να σας πω:

I hope you know that this will go down on your permanent record!

Μετά συγχωρήσεως κιόλας. Σας αγαπώ!

10 σχόλια:

zouri1 είπε...

για να σε διορθωσω και παλι,λεγονται λουτρα του Ποζαρ ,οσο για το στησιμο,να τους ονομασεις για να μην εκτιθονται ολοι.
απλα απο μενα ενα μπραβο σε αυτους.:)

nosyparker είπε...

Οφείλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη. Διότι όχι μόνο έχω μεγάλο στόμα, αλλά είμαι και βιαστικιά η γυναίκα! Τα παιδιά μου τηλεφώνησαν λίγα δευτερόλεπτα αφού ανέβασα το post. :-)
zouri, δε θα μου πεις εσύ πώς λέγονται τα λουτρά. Έχει χρόνια που πηγαίνω κι έχω κάνει κι εργασία με θέμα τον Ιαματικό τουρισμό. Btw, η λέξη Πόζαρ σημαίνει "κάτω από τη φωτιά" στη ντόπια διάλεκτο. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αγαπημένο to kiss off, χοροπηδάω και τραγουδάω! ουπς, κουδούνι! :)

Erwtas Stomaxhs είπε...

Χάρηκα για την γνωριμία nosy! Θα τα ξαναπούμε... :-)

numb είπε...

Και γω χάρηκα nosy! Cu again!

Lex_Luthor06 είπε...

Να ακούς το Kiss off πρωί πρωί είναι μια πρώτης τάξεως εναλλακτική λύση αντί της καφείνης.

thanks

Θεριό Ανήμερο είπε...

Μπα μπα, ποδηλατάδα, ποδηλατάδα;;

nosyparker είπε...

Ερωτο-στομάχη και numb κι εγώ χάρηκα που σας γνώρισα. Εις το επανιδείν κι επαναδιαβάζειν! :p

Spyros είπε...

Kala to prwi pou phgaina sth douleia skeftomoun na anevasw post me titlo kissoff. Kai na allaksw to profile mou se 'I take one, one, klp..'
Apisteyto!!
Nice coincedence!

Mantalena Parianos είπε...

Φώναξε κανείς?
Επ!
:)